Söka i produktkatalogen

För att söka fram en specifik produkt klickar du på sökfältet högst upp på sidan och skriver in produktens namn eller artikelnummer.

Du kan välja att söka i hela produktkatalogen eller i en specifik huvud- och/eller underkategori.

• För att söka i hela katalogen klickar du först på Alla produkter, låter alla produkterna laddas och därefter söker efter produkten.

• För att söka i en specifik kategori klickar du först på kategorin som du vill söka i, låter produkterna i den kategorin laddas och därefter söker efter produkten. Texten under sökfältet visar i vilken kategori sökningen genomförs.

OBS! I bostadsköparens bostad visas produkterna i gruppering efter vilken underkategori de tillhör i produktkatalogen