Ändra användaruppgifter

1. Klicka på kugghjulet och välj sedan Inställningar

2. Välj fliken Användare för att komma till användarhanteringen

3. Klicka på den användare du önskar ändra uppgifter för, alternativt använd sökfältet för att söka fram användaren och klicka därefter på namnet

4. Ändra eller lägg till användaruppgifterna och klicka på Spara
    OBS! Om mailadressen ska ändras så måste användaren läggas till på nytt.
    - Inaktivera då den gamla mailadressen genom att bocka ur Aktiverad under rullistan med Rollgrupper och klicka på Spara