Att söka och filtrera i projektkatalogen

På samma sätt som du kan söka i produktkatalogen kan du i projektkatalogen söka i hela katalogen eller i en specifik huvud- eller underkategori. Om du vill söka efter en produkt i en specifik kategori, klicka först på kategorin. Nu visas alla produkter i den kategorin. För att söka fram en specifik produkt så skriver du produktens namn eller artikelnummer i sökrutan.

Genom att klicka på Visa filter kan du även välja att filtrera på produktens status. Bocka i den eller de status vars produkter du vill filtrera fram.