Skapa bostad

Import

Import av projektets bostäder till bostadslistan som visas under fliken Bostäder kan göras antingen genom manuell import av enstaka bostäder, eller genom import via fil av bostäder och kunder. Maila support för att få kostnadsförslag och en excelfil. Denna fil ska sedan fyllas i enligt instruktioner och sedan mailas tillbaka till support.

Skapa bostäder

1. Klicka på Skapa bostad.

2. Fyll i information om bostaden. Fält som är markerade med (*) är obligatoriska att fylla i.

3. - Välj om det ska appliceras en bostadsmall till den nya bostaden genom att välja en mall i rullistan (det går även applicera bostadsmallen i ett senare skede) Alternativt bygg bostaden direkt utan en mall (läs mer om detta nedan).

4. Klicka på Spara för att skapa bostaden.

5. För att justera informationen senare, klicka på pennan i vänster kolumn, under hänglåset.

Bygga bostad utan att applicera bostadsmall och ändra i en specifik bostad.

1. Klicka på bostaden

2. Börja bygg bostaden enligt samma steg som i Bostadsmallar

Om en bostadsmall ska ändras för att passa en specifik bostad

1. Applicera den bostadsmall som passar bäst.

2. Gå in i bostaden och gör ändringarna för just den bostaden.