Skapa/redigera Bostadssidan

Klicka in på projektet > Projektinställningar > Bostadssida

Här ställer du in bostädernas landningssida. Detta är startsidan som  inloggad bostadsköpare kommer till när de klickar sig vidare från inloggningsmailet och som de kommer att se varje gång de loggar in. Här finns övergripande information, tillgång till dokument och filer som ni laddat upp i deras bostäder samt möjlighet till att chatta med ansvarig hos er.

Skapa landningssida: Innehåll och Layout

Här konfigurerar du landingssidans layout genom att använda sektioner där du kan sätta ert egna innehåll. Sektioner finns i olika typer och kan läggas till, flyttas och tas bort.

1. Layout-översikt

Till vänster finns innehållet i landningssidans layout samlad i en kort översikt.

1. Lägg till ny sektion till layouten

Klicka på Lägg till ny sektion till layouten för att välja typ av sektion.

1. Redigera - Lägga till text och bilder

Klicka på en rad i layout-översikten för att se hur varje sektion ser ut och vad du behöver lägga upp i respektive sektion.

Information och riktlinjer finns i varje ruta i sektionerna.

Ersätt standardstil med egen CSS

Denna används när ni vill ersätta Envise standardstil till er grafiska profil.

OBS! För att ändra detta rekommenderar vi att någon med tidigare erfarenhet av CSS utför dessa ändringar.

• Textformat/Typsnitt

• Färger