Kundsida

Här beskrivs processen från att kunden får tillgång till att logga in på kundsidan, fram till att avtal mellan dig som inredningsansvarig och kunden skapas.

1. Du som inrednings- eller projektansvarig skickar ut inloggningsmail till de kunder som ska göra sina tillval.

2. Kunden får inloggningsmail där de kommer in på sin personliga bostadssida. I detta steg uppger de ett lösenord som de kommer att använda för att komma in på sin bostadssida. Detta lösenord går att byta ut i efterhand genom att klicka på Glömt lösenord.

3. Kunden gör sina val och tillval på sin bostadssida. Kunden kontaktar inredningskoordinator för de tillval som är av extern typ och inte finns i produktsortimentet. Ex: Valfri tapet, valfri väggfärg.

Rekommendation: Vid dessa externa val rekommenderas att en Anteckning läggs till på produkten i bostäderna som uppmanar och påminner kunden om att, vid externa valfria tillval så ska de kontakta inredningsansvarig via chatt eller era övriga kommunikationskanaler.

1. Kunden skickar in sin beställning när hen är klar och låser därmed sin bostad. Detta ska kunden göra innan en viss stopptid som du har lagt in på varje bostad.

2. Du skapar digitala avtal som skickas ut på mail till kunden, och kunden signerar via BankID. Alternativt skickar du ut ett fysiskt avtal till den kund som inte kan signera digitalt och kunden signerar för hand.

Det fysiska avtalet bör då laddas upp som en Kontraktfil och en Övrig fil.

1. Klart! Nu kan bostaden låsas till röd (den sista låsnivån) och entreprenad kan skriva ut byggunderlag för bostaden.