Lägga till handläggare och projektledare

1. Klicka på “Inställningar” högst upp till höger på hemskärmen.

2. Klicka på fliken “Användare”.

3. Klicka på “Lägg till” under rubriken handläggare eller projektledare.

4. Skriv in användarens uppgifter och klicka “Spara”.

5. Då skickas en inbjudningsmail till användaren direkt där de följer instruktionen i mailet och klickar på skapa         lösenord för att sedan kunna logga in . Be även den nya användaren kolla skräpposten om de inte hittar inbjudningsmailet i sin inkorg.

6. Klicka på “Skicka igen” för att skicka ut inbjudningsmailet igen.

Lägga till entreprenör

Entreprenörer kan även kopplas till de kategorier som hör till det jobb som de utför.

1. Klicka på “Inställningar” högst upp till höger på hemskärmen.

2. Klicka på fliken “Användare”.

3. Klicka på “lägg till” under rubriken entreprenör  och skriv in entreprenörens information.

4. I rullistan “Kategori” väljer ni en eller flera kategorier som denne entreprenör ska kopplas till.

5. Detta gör att när ni kategoriserar ett ärende får ni endast upp de entreprenörer som tillhör kategorin.

Hur blir det om vi inte kopplar entreprenörer till kategorier?

Då kommer entreprenören antas höra till alla kategorier. Det syns på sidan som Kategorier “Alla”.

Byta behörighet på en befintlig användare

1. Klicka på att redigera befintlig användare

2. Byt roll i rullistan