Godkännande från övriga parter

1. Här ser man alla som ska bekräfta ärendet som klarmarkerat.

2. Efter att alla parter som ska klarmarkera har gjort detta så övergår ärendet till klart.

1. Anmälaren får ett mail att deras ärende är klart, varpå de även de kan bekräfta ärendet som klart eller inte.

Vart ställer man in vilka som ska bekräfta att ärendet är klart?

1. Gå till “Inställningar”

2. Stanna på fliken “Projekt”

3. Klicka på projektet det gäller

4. Klicka i rutan “Aktivera ärendebekräftelser” för att få fram alla alternativ som ni kan klicka i.