Stopptider i rum

Om projektet ska ha stopptider för varje rum istället för hela bostäder aktiveras detta på Inställningar. Se avsnitt Inställningar -Stopptider i rum

Sätta stopptider i rum

1. Gå till Bostäder

2. Klicka in i bostaden

3. Klicka på rummet där en speciell stopptid ska gälla

4. Stopptid i rum sparas automatiskt!

Tips! Skriv gärna in en text i Rumsbeskrivning som förklarar varför ni vill ha in dess val tidigare eller senare.

Sätta stopptider i resten av bostaden

1. Gå till Bostäder

2. Sätt en stopptid som ska gälla för resten av bostaden. OBS! Den stopptid som du angett för rum så kommer den att finnas kvar och denna nya stopptid kommer gälla för resterande rum.

Se även avsnitt Massåtgärder.

Hur ser det ut för köparen?

På landningssidan ser köparen vilka datum de behöver slutföra sina val.

När de har gjort valen i ett rum så behöver klicka förbi en pop-up där som berättar att detta val är bindande.