För att kunna lägga in felanmälanformuläret på en Bostassida måste modulerna Envise Service och Envise Showroom vara aktiverade.

Boka demo för att aktivera Envise Service

Boka demo för att aktivera Envise Showroom

Följ denna guide för att lägga in felanmälanforuläret på en Bostadssida

1. Logga in på ert Envise Service-konto

2. Gå till Inställningar > Klicka på Projekt

3. Kopiera det kodblock som står under " Kodblock för att bädda in anmälarformuläret"

Markera hela kodblocket och kopiera eller klicka på symbolen längst ut till höger för att kopiera.

4.  Logga in på ert Envise Showroom-konto

5. Gå till projektet > Projektinställningar > Bostadssidan

6. Lägg till ny sektion till layouten > Välj Envise Service Anmälarformulär

8. Skriv in önskad rubrik

Ex: Felanmälan

9. Klistra in kodblocket som du kopierade från Envise Service

5. Klicka Spara

6. Nu kan era kunder enkelt felanmäla från sin egna Bostadssida!