Med Säljstart kan du engagera intressenter redan i säljstartskedet. Med en publik länk låter du användare, utan inlogg, komma åt och utforska bostäder utan priser. Dina intressenter får sedan möjlighet att lämna intresseanmälan som blir leads i HomeMaker. Bostäderna hämtas från projektets bostadsmallar. Se till att aktivera vilka mallar du vill använda.

Utgå från från olika nivåer:

1. Kom igång snabbt

• Lägg bara till era projektbilder och utgå från HomeMakers standard.

1. Anpassa efter er grafiska profil

Skapa landningssida

Projektet  > Projektinställningar > Säljstart

Publik länk

1. Klicka på + Aktivera Säljstart

2. Klicka sedan upp den publika länken. Se en förhandstitt på hur sidan ser ut för att sedan börja planera innehåll och layout.

Innehåll och Layout

Här konfigurerar du landingssidans layout genom att använda sektioner där du kan sätta ert egna innehåll. Sektioner finns i olika typer och kan läggas till, flyttas och tas bort.

1. Layout-översikt

Till vänster finns innehållet i landningssidans layout samlad i en kort översikt.

1. Lägg till ny sektion till layouten

Klicka på Lägg till ny sektion till layouten för att välja typ av sektion.

1. Redigera - Lägga till text och bilder

Klicka på en rad i layout-översikten för att se hur varje sektion ser ut och vad du behöver lägga upp i respektive sektion.

Information och riktlinjer finns i varje ruta i sektionerna.

1. Klicka gärna för att se hur det ser ut!

1. Klicka på Spara

1. Aktivera de mallar som ska synas på landningssidan.

Detta gör du på fliken Bostadsmallar > Klicka på Aktivera Säljstart

1. Klicka upp den publika länken för att se er nya Säljstarts-sida.

Bekräftelsetext efter intresseanmälan.

Den här texten kommer att visas efter att man skickat in en intresseanmälan. Här förklarar du för besökaren vad som händer härnäst.

Ersätt standardstil med egen CSS

HomeMaker Säljstart är förberedd med ett fält för att kunna ersätta HomeMakers standardstil till er grafiska profil med typsnitt och färger.

OBS! För att ändra detta rekommenderar vi att någon med tidigare erfarenhet av CSS hos er utför dessa ändringar.

Q: Vart bygger och redigerar vi Säljstart?

A: Klicka på Projektet  > Projektinställningar > Säljstart

Q: Hur ändrar jag ordningen på Innehåll & Layout?

A: Klicka på pilarna upp eller ner för att ändra ordning.

Q: Hur tar jag bort innehåll i Layouten?

A: Klicka på Krysset på raden.