1. Gå till listan med bostäder och tryck på den bostaden som du vill addera en kund till.

2. Gå till fliken "Kunder" från menyn till vänster.

3. Ange kundens personuppgifter och tryck på "Lägg till kund"

Har bostaden flera köpare så kan du repetera samma process för att addera ytterligare kunder.

4. Gå sedan tillbaka till listan med bostäder, markera den bostaden som du adderade kunden/kunderna till, tryck på "Bulkåtgärder" och välj "Välj rumsstatus"

5. Ändra rumsstatuset från "Under konfiguration" till "Redo för inbjudan".

Tryck sedan på "Välj rumsstatus"

6. Repetera samma process som i steg 4, men välj istället "Skicka inbjudningsmail" från "Bulkåtgärder.

Kunden får nu en inbjudan till systemet och kan påbörja sina val.

7. Efter kunden har bjudits in så kan du alltid följa processen under rubriken "Bostadsstatus" från bostadsöversikten.