Massåtgärder

Från bostadslistan kan en mängd olika åtgärder genomföras. Åtgärderna kan genomföras på enskilda bostäder eller på flera/samtliga bostäder samtidigt.

1. Välj en åtgärd i rullistan.

2. Välj sedan hur åtgärden skall se ut. Ex: Lägg till pdf, välj datum eller mall beroende på

3. Bocka i den/de bostäder som du vill utföra åtgärden på.

4. Om alla bostäder skall väljas, klicka på den översta rutan!

5. Klicka på Utför.

De åtgärder som avses är:

• Sätta stopptider för projektets bostäder

• Skicka inloggningsmail

• Skicka meddelande till kunder

1. Välj Skicka meddelande i rullisten

2. Klicka under rullisten för att börja skriva.

3. Klicka i rutan längst upp för att markera alla bostäder eller markera enskilda bostäder.

4. Klicka på Utför för att skicka.

• Ändra låsningsnivå på bostäder

• Ladda upp Övriga filer

• Applicera bostadsmallar