1. Gå till fliken "Produktsortiment"

2. Gå in sortimentet som du vill ta bort produkter ifrån.

3. När du är inne i sortimentet, scrollar till höger genom att använda SHIFT + Scrolldown eller genom att dra rullistan till höger.

Längst till höger så trycker du på de tre prickarna vid produkten du vill ta bort från sortimentet.

Till sist, tryck på "Ta bort"

4. Du kan också radera flera produkter samtidigt från sortimentet,

Detta gör du genom att markera de produkterna som ska raderas, tryck sedan på "Bulkåtgärder" och välj "Ta bort"

OBS: När du tar bort en produkt från ett sortiment så raderas inte produkten från systemet utan endast från sortimentet.

Vill du radera produkten permanent så finns instruktioner för detta HÄR