I Studio finns flera olika utskrifter som ger er olika typer av data.

Majoriteten av utskrifterna går endast att göra från bostäder som har bostadsstatuset "Val slutfört.

Nedan finner du en beskrivning av alla systemets utskrifter.

Projektlakan

Projektlakan är en utskrift som ska till de olika yrkesgrupperna som ansvarar för bygg och montering av produkterna som köparen har valt.

När man exporterar projektlakan så kan man välja vilken eller vilka etiketter (discipliner) som ska vara med i utskriften, en lista på alla de valda

Vanligtvis så görs utskriften flera gånger på samma bostäder, men vid de olika tillfällena med en viss etikett (disciplin).

Möjliga inställningar för utskriften:

- Exkludera intern beskrivning

- Exkludera etiketter

Projektlakan finns att exportera till både PDF & Excel.

Tillvalsbeställning

Utskriften tillvalsbeställning är ett inredningsavtal som exporteras för manuell signering.

Möjliga inställningar för utskriften:

- Exkludera Kunder

- Exkludera Personnummer

- Exkludera Avtalsbilagor

- Exkludera Avtalstext

Tillvalsbeställning går endast att exportera till PDF.

Leverantörsunderlag

Leverantörsunderlag är en är ett underlag för beställningar hos olika återförsäljare.

Vid export av utskriften så kan du välja att antingen gruppera efter tillverkare (leverantör) eller efter etikett (disciplin).

Möjliga inställningar för utskriften:

- Exkludera intern beskrivning

Leverantörsunderlag går för tillfället endast att exportera till PDF, möjligheten att exportera till Excel kommer att implementeras framöver.

Protokoll Tillvalssyn

Protokoll Tillvalssyn är en checklista med en översikt där man kan kontrollera om tillvalen är i enlighet med kundens beställning.

Möjliga inställningar för utskriften

- Exkludera intern anteckning

- Exkludera etiketter (discipliner)

Protokoll Tillvalssyn kan endast exporteras till PDF.

Produktvinst

Produktvinst är en utskrift där ni får en översikt kring hur mycket vinst som har genererats per bostad.

Alla belopp är ex. moms. Vinsten kalkyleras på utpris till kund vilket inkluderar potentiella prisjusteringar på valen

Möjliga inställningar för utskriften:

- Exkludera bostadsnummer

Produktvinst går endast att exportera till PDF.

Fakturaunderlag

Fakturaunderlag är ett underlag för fakturering av sålda tillval per bostad.

Möjliga inställningar för utskriften:

- Uteslut fakturerande bolag

- Uteslut personnummer

- Uteslut ref (referens)

Fakturaunderlag kan endast exporteras till PDF.

Faktureringslista

Faktureringslista är en lista över hur mycket varje köpare ska faktureras.

Möjliga inställningar för utskriften:

- Exkludera bostäder med totalsumma 0

- Uteslut kundens personnummer

- Uteslut kundens telefonnummer

- Uteslut kundens e-postadress

Faktureringslista kan endast exporteras till PDF.

Produktkatalog

Produktkatalog är en unik utskrift som kan exporteras från både bostad och bostadsmall.

Genom utskriften produktkatalog så presenterar du en lista på alla produkter från antingen bostaden eller mallen på ett stilrent sätt.

Utskriften kan göras oavsett vilket rumsstatus bostaden har.

Möjliga inställningar för utskriften:

- Antal produkter per rad från 1-5

- Exkludering av diverse egenskaper

- Exkludera sidnummer

- Använd inte färger för produktstatusar

Produktkatalog kan endast exporteras till PDF.