OBS: Alla ändringar som görs från fliken "Inställningar" drabbar alla projekt och syns också för alla användare i systemet oavsett användarroll.

1. Gå till fliken "Inställningar" från huvudmenyn.

2. Välj "Valuta och fakturering" genom menyn till vänster

3. Här kan du ange fakturerande bolag, betalningsvillkor och betalningstext.

Anpassningarna som görs under denna flik appliceras för alla projekt inom din organisation.

4. Scrollar du längre ner så finner du inställningarna för handpenning.

Här kan du välja vad gränsen och procenten för handpenningen ska vara samt om det ska vara aktiverat eller ej.

Du kan här även anpassa texten för handpenning och texten för resterande betalning.