1. Gå först in i ditt projekt och välj sedan "Projektinställningar" från menyn till vänster.

2. I början av listan med projektinställningar så kan du välja om du ska få ett meddelande dagen efter köparen har slutfört sina val.

Du kan här också välja om kunden själv ska ange sina personuppgifter och specifikt vilka uppgifter som ni vill kräva att kunderna anger.

För att kunden ska kunna slutföra sina val så måste personen ange dessa uppgifter.

3. Vid nästa steg så hittar du inställningarna för E-signering.

Du kan här välja om avtalet ska genereras automatiskt eller manuellt.

Vid automatisk avtalsgenerering så kommer kunden direkt till avtalet efter valen har slutförts.

Du kan här också välja kundens signeringsmetod, alternativen är:

- Svenskt BankID

- Norskt BankID

- Danskt BankID

- Click and sign

- SMS

Vid manuell signering så måste avtalet skickas ut av de ansvariga agenterna från systemet.

Hur du går tillväga med manuell signering finner du i en PDF bifogad längst ner i detta kapitel.

4. I nästa steg så kan hittar du en inställning som heter "Automatiskt valda produkter"

Nedan beskrivs vad de olika alternativen innefattar.

Välj automatiskt standardprodukter:

- När kunden skapar sitt inlogg och ska påbörja sina val så kommer produkter i samtliga sektioner med statuset "Standard" vara förvalda (kan ändras)

Välj automatiskt om det bara finns en produkt i en sektion, en standardprodukt:

- Om det finns en sektion utan några tillval, utan endast en standardprodukt så kommer denna produkt att vara vald per automatik när kunden ska göra sina val.

Inaktiverad:

- Inga produkter är förvalda per automatik, kunden behöver göra ett aktivt val inom alla sektioner.

I nästa steg så kan du skräddarsy texten för avtalet för projektet.

5. I detta steg så kan du välja valuta för projektet, om kunden ska betala månadsvis och även fylla i information om det fakturerande bolaget.

Du kan här också ange faktureringskonto, betalningsdagar, villkor samt fakturans betalningstext.

6. I nästa steg så kan du aktivera handpenning och förskottsbetalning, text för handpenning samt texten för den resterande betalningen.