Detta kapitel beskriver processerna för att kommunicera med kunderna i Studio.

I systemet så finns det två tillvägagångssätt för kommunikation.

Kommunikation genom fliken "Meddelanden"

1. Gå till fliken "Meddelanden" från huvudmenyn.

2. I det vänstra hörnet så finns en meny där alla era projekt är synliga.

Genom att klicka på pilen höger om namnet på ett projekt så får du upp en lista med alla bostäderna.

3. Klickar du på en av bostäderna så får du upp en chatt där du kan kommunicera med köparen.

Ett meddelande kan skickas genom E-post, SMS eller både och genom att bocka i symbolerna höger om textfältet.

Du kan också bifoga ett dokument genom att trycka på bildsymbolen vänster om textfältet.

4. När ett nytt meddelande har mottagits från en av köparna så dyker det upp en siffra vid fliken "Meddelanden" som motsvarar antalet olästa meddelanden.

I listan med alla projekten så syns också en lila cirkel brevid namnet på det projektet som meddelandet kommer ifrån

Kommunikation från listan med bostäder

1. Från listan med bostäder så kan du börjar med att bocka i de bostäder som du vill skicka ett meddelande till.

2. Tryck sedan på "Bulkåtgärder" och välj "Skicka meddelande"

3. Ett textfält dyker sedan upp där du kan skriva ditt meddelande, bifoga en fil och välja om det ska skickas via E-post, SMS eller både och.