I Studio så finns möjligheten att hantera olika avtal på bostadsnivå genom Scrive.

Nedan beskrivs flödet kring hur detta fungerar.

1. Gå till listan med bostäder och klicka på den bostaden som du vill addera ett avtal till.

2. Tryck sedan på "Bilagor" från menyn till vänster

3. Dra in en fil eller tryck på knappen för att manuellt söka upp det.

Filen måste vara i PDF-format

4. Efter dokumentet är uppladdat, tryck på "Skicka för signering"

5. Ange kundens signeringsmetod och om en bekräftelse ska skickas ut efter slutförd signering.

Om du också begär att en av er administratörer ska signera dokumentet så väljer du denna person under fliken "Agent" samt vilken signeringsmetod agenten ska använda.

Väljer du att bocka i "Skicka inbjudan till kunder" så skickas ett separat mail till kunden med en knapp som länkar direkt till avtalet hos Scrive.

Till sist, tryck på "Spara" för att slutföra

6. Efter du sparat så ändras statuset till "Väntar på signeringar"

Trycker du på "Visa signeringsdetaljer" så kan du skicka ut avtalet till kunden genom att trycka på brevikonen

(om du inte bockade i att skicka inbjudan i steg 5)

Du kan också alltid radera avtalet genom att trycka på papperskorgen.

7. Efter att avtalet signerats så ändras statuset till "Signerat av alla parter"

Trycker du på "Visa signeringsdetaljer" så ser du när avtalet skickades, öppnades och signerades.