Genom säljstart så skapar du en publik länk till kundvyn för en eller flera bostadsmallar.

Den publika länken kan därefter bäddas in på er hemsida så potentiella köpare kan interagera med väljaren.

Efter den potentiella köparen har slutfört sina val i väljaren så kan de ange sina kontaktuppgifter och lämna en intresseanmälan.

Efter att personen har skrivit in sina uppgifter så skapas en lead i systemet för er administratörer där ni ser uppgifterna samt vilken av bostadsmallarna som personen har tittat på.

1. Välj fliken "Säljstarter" från menyn till vänster.

2. Tryck sedan på "Lägg till ny säljstart"

3. Välj ett namn för säljstarten och tryck på "Lägg till ny".

4. Säljstarten är nu skapad, tryck på namnet på säljstarten för att gå vidare.

5. När du kommit in på nästa sida så scrollar du längst ner där kan du konfigurera landningssidan för säljstarten.

Genom att trycka på pennan längst upp till höger så kan du skapa en rubrik, beskrivning och bakgrundsbild för landningssidan.

Genom att trycka på pennan i mitten till höger så kan du välja vilka bostadsmallar som ska finnas tillgängliga att interagera med i väljaren.

6. Scrollar du upp på sidan igen så kan du ställa in om du vill att priserna på produkterna ska visas eller ej.

Genom att aktivera säljstarten så låser du upp möjligheten att kopiera den publika URL:en som leder till väljaren.

7. I menyn till vänster så hittar du fliken "Intresseanmälningar".

Här samlas alla leads med kontaktuppgifter till alla personer som interagerat med säljstarten, slutfört valen och skrivit in sina uppgifter.